Trailsunday

Nu är det mindre än 40 dagar kvar till Tarawera Ultramarathon på Nya Zealand. Hur känns det då. Jo som vanligt är det lite spänt. Avståndet självklart även om jag är rätt övertygad om att jag ska klara av det. Värmen är en stor motståndare. Ifall det nu blir så varmt som utlovats, sånt vet man ju aldrig. Jag kör faktiskt en del bastu nu för tiden. Inte bara för att det är skönt. Hoppas att det ger resultat.

Jag var ute tre timmar i söndags. Tog en runda i skogarna hemma. Det var fint även om det slaskade och var ganska grått. När jag var tillbaka var jag inte så sliten vilket har hänt ett par gånger på slutet. Hoppas det håller i sig.

20140204-210946.jpg

20140204-210952.jpg

20140204-211000.jpg

 

På lördag är det dags för Karlstad 6-timmars. Blir ett litet test av formen. Känner mig lite tveksam till att ränna runt runt i flera timmar, inomhus men det gick ganska bra sist, för två år sen. Tyckte inte alls att det kändes så tråkigt som man skulle kunna tänka sig. Tror det kommer bli bra med ett ordentligt långpass utan att behöva tänka så mycket på vart man ska springa och vad man måste släpa med sig, om kläderna räcker och om man passerar något ställe med vatten eller energi. Slippa vintern helt enkelt.

Vi får hoppas att det ordnar sig.

Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera