Utehelg

Helgen gick verklige i triallöpningens tecken och många timmar i skogen blev det.
I fredags stack jag från jobbet medans det fortfarande var ljust och åkte rakt ut till Tyresta. Sprang ner på Sörmlandsleden mot Rudan den sista biten av SUM banan tänkte mest kolla hur terrängen såg ut inför lördagens lopp.

Lördag morgon var det dags för SUM men inte skulle jag få springa inte istället begav jag mig mot målet för att vara funktionär. Efter lite plock åkte jag vidare till Skutan och den näst sista vätskekontrollen där jag skulle jobba under dagen. Vilken kanondag det var. Måste varit en fröjd att springa. Det var inte många sura miner bland löparna och sällan har jag sett någon bli så glad för en näve chips och lite cola. Morsade på lite kända ansikten snackade med övriga funktionärer och hade en rätt bra dag i skogsbrynet.

20131015-191030.jpg

På söndagen var det min tur att springa. Det var himla skönt i sängen men till slut kom jag iväg. Tog en av mina favoritrundor om man vill springa i skogen men inte bara stiglöpning. Sörmlandsleden från Huddinge till Lida blir 19 km. Käkade lunch där och väntade på bussen hem. Inte lätt att tajma den. Fick vänta nästan två timmar. Tur man fick sitta inne och dricka kaffe.

En jädra bra helg. Kanonväder har det varit i stockholmstrakten och riktigt mycket folk ute i markerna också.

20131015-191717.jpg

Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera