UTMF

Så efter en del strul med anmälningar till lopp och lotterier så har jag gått och anmält mig till ett nytt stor-lopp. Ultratrail Mt Fuji i Japan nu i september. Det kommer bli perfekt. Jag behövde något att blicka fram mot. Har varit ganska omotiverad efter Sandsjöbacka.

Loppet verkar tufft. Det är förvisso ganska mycket vägpartier i loppet men trailsen där emellan ska vara ganska tuffa och ibland tveksamma stigar. Dessutom ligger loppet numera i en period som tydligen mer än gärna bjuder på ruskväder. Kul!

Det är också lite kul att läsa på om utrustningskrav. Man ska tex bära med sig portabel toalett, hur nu en sån ser ut?! Och så ska man ha en ”poison remover” också!!

Nåväl, ser fram emot detta mycket. Och får komma till Japan med;)

img_3768

Det här inlägget postades i Lopp och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på UTMF

  1. vagentillsahara skriver:

    Haha ja, giftsug ska man ha med sig till MdS oxå, den verkas mest användas till att göra sugmärken på varandra dock men ska den med så ska den väl användas 😀

  2. GoRun.se skriver:

    Ahh, jag funderade på vad det egentligen är för något. När jag googlat ser det ut att vara till flr mygg/insektsbett. Man ska ha en björnbjällra också, det känns lite sådär…

Kommentera