Vad ska man packa?

På fredag ska jag åka till Nikkaluokta och springa Swedish Alpine Ultra. Kom på idag att jag släppt lite på planering mm. Vad ska man ta med sig? Det vanliga tänker jag. Fast det är kanske lite för enkelt.
Springa solo i elva mil i fjällen är inte som mina vanliga pass riktigt. I somras när jag sprang där var det varmt och skönt på dagen men -6 under natten och att springa långt och solo behöver ju inte vara någon picknick direkt. Men men det blir nog en ganska lätt packning men med rätt mycket energi i ryggan. Skor med lite mindre mönster och något varmt att sätta på om det blir kyligt.
Men det blir en del extra prylar som åker med bagaget upp. Man vet aldrig vad som händer med vädret, just nu är det visst en del snö på högre höjd. Ska nog packa vattentäta sockor, de kan vara fint att ha om det är riktigt blött på slutet, finns en risk efter Allesjaure.
Struntar i stavar de behövs inte för stigningarna men hade varit skönt på slutet för att hålla sig upprätt men de väger ju lite så jag prövar utan.
Jag är rätt säker på att det ska gå bra, dumt kanske? Men jag känner mig i fin form. Inte så jag går för vinst eller så men det känns kul och spännande och jag är inte nervös eller så.
Om en vecka hoppas jag vara på väg mot mål.

20140629-235201-85921963.jpg

20140629-235202-85922289.jpg

20140629-235201-85921323.jpg

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera