Vad är klockan?

Bild

Fick spel på min Garmin för sista gången tror jag och beställde en Suunto Ambit härom dagen. Vad jag förstår så har de kommit med lite fler funktioner sen den första versionen av mjukvaran även om det är samma klocka.

Första anblick vid uppackning är att det verkar vara en gedigen pjäs. Problemet för mig verkar nu vara vart jag ska ladda upp träningen för att få en smidig överblick. Lutar åt Moverscount men jag är inte så imponerad. Förstår inte riktigt varför inga andra sidor har det som alternativ att importera Suunto-filer men det är kanske en licenshistoria.

Nu hoppas jag att allt funkar bra och smidigt.

Fick även ett bra pris på Salomon skor igår. XT s-lab 5… Blir bra det. Men de vita kompressionskläderna får nog vänta lite.

Bild

Bild

//c

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera