Vildsvin i skogen

Tog en runda i skogen i kväll. Det är helt fantastisk att ha så nära till skogen och alla fantastiska stigar. Tog mig fram ganska lugnt på en bred fin stig när det rasslade till lite i skogen. Tyckte först det såg ut som en hund, sedan fick jag för mig att det var varg och sedan flera. stelnade till, de var så stora. Men sedan började det grymta och ett gäng ungar satta av längre in skogen. Vildsvin alltså. Visste att de håller till där och de brukar tydligen böka upp golfbanan som ligger intill. De var förmodligen räddare än jag men jag vände ändå och la benen på ryggen. Har ingen koll egentligen men det kändes lite olustigt när de har unga osv.

Jaja det är ju fint med lite natur och vildmark men vart är Asterix och Obelix när man behöver dom?

//C

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera