What’s new

Återhämtningen efter SAU rullar på. Märker inte något särskilt av det förutom att fötterna inte är så snygga. Men så har jag inte gått på så hårt heller. I tisdags körde jag ett brutalpass i Hammarbybacken på kvällen. Var rätt trött efter jobbet och behövde blåsa ur skallen lite. Det kändes dagen efter och även idag kan jag meddela. Det är nog framförallt utförslöpningen som sätter spår. Igår rullade jag runt på stigarna i Ågesta ca 9 km, skönt men stappligt. Någon har varit där och röjt med motorsåg vilket var bra. Har bara tagit 1,5 år eller så.

20140717-084454-31494634.jpg

Har gått och anmält mig till SUM förresten. Vi får se hur det går. Det är ju en månad efter Black River Run. Men det ska väl gå. Har varit funktionär de senaste två åren så nu är det dags att springa igen. Ska bli kul att se vad som hänt sedan 2009 eller när det nu var jag sprang loppet. Förhoppningsvis en hel del men vad vet jag. Sist hade jag nog kört totalt två pass på stigar innan loppet så den biten borde väl flyta på lite bättre.

Börjar förresten bli dags att åka till Västerås och spana in BRR banan. Kan bli någon av kommande helger faktiskt.

Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

2 svar på What’s new

 1. Coyntha skriver:

  När ska du dit? Jag skulle vilja jättegärna reca banan också

  • GoRun.se skriver:

   Hej Coyntha,

   Jag vet inte riktigt men någon av kommande helger tänkte jag. Kan vara rätt flexibel om du vill hänga på men jag ska åka utomlands i början av augusti så det måste helst ske innan dess. Hojta till om det är någon helg som passar dig bättre.

Kommentera